top of page

verzending & Retour

Verzending

Als je bestelling bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging via e-mail. Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen (en zit deze ook niet in je spam/ongewenste mailbox?), neem dan contact met ons op via info@maynsoap.com.

Je betaling moet binnen 7 dagen bij Maynsoap binnen zijn. Is dit niet het geval dan moeten wij jouw bestelling helaas annuleren.


Voor brievenbuspakketjes maken we gebruik van Post.nl. Na het verzenden van je pakket ontvang je een T&T-code waarmee je je pakket kunt volgen. 

Maynasoap niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als de bestelling te groot is voor de brievenbus of zwaarder is dan 2 kg, dan maken we gebruik van de pakketservice van Post.nl. Ook dan ontvang je een T&T-code waarmee je je pakket kun volgen. 

retour

Wanneer je om welke reden dan ook je bestelde producten wilt retourneren, is dat geen probleem. Dit moet je binnen 14 dagen na levering van het product regelen door een mail te sturen naar info@maynsoap.com met daarbij alle informatie over de bestelling. 

De retourzending kan verstuurd worden naar dit adres: Snikweg 17, 9831 PP te Aduard T.a.v. Maynsoap.

Hoe je wilt retourneren, mag je zelf weten. De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Na ontvangst controleren we de inhoud. Als blijkt dat de producten in originele verpakking en ongeschonden binnen zijn, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

bottom of page