top of page
20221112_145602.jpg

VERKOOPUNTEN MAYNSOAP

Hofweb is een online biologische winkel. Met passie voor biologische producten verzorgen ze al jouw wekelijkse boodschappen. Vanuit de Flevopolder, het hart van biologisch boerend Nederland, werken ze elke week opnieuw aan zo breed en vers mogelijk aanbod direct van de boer/maker. En wij zijn nu ook één van deze makers!
Ben je ook benieuwd hoe dat eruit ziet?  Klik dan op de knop hieronder om het te bekijken.

 

lilos.JPG

"LILOS Vintage staat voor mooie en eerlijke vintage kleding tegen een goed betaalbare prijs. Ook bieden ze Antiek, Retro & Vintage spullen aan. Denk hier bij aan wereldkaarten, meubels & andere leuke spullen.
En bij zo'n toffe winkel horen ook onze toffe, biologische natuurlijke zeepjes. 

Je vindt Lilos Vintage in de Oude Kijk in Het Jatstraat 50, 9712 EC, in Groningen.

Dus ben je op zoek naar een uniek item, Voel je welkom om langs te komen nemen bij LILOS. 

We zijn super blij dat Maynsoap met ingang van 28 oktober een eigen plek in Het Winkelhuis heeft.
Het Winkelhuis is een cadeauwinkel waar je van alles vindt, zoals ambachtelijke producten, vintage kleding en nog veel meer. De samenwerking van kleine lokale ondernemers maakt Het Winkelhuis tot een grote dynamische winkel.

Kom ook eens langs in Leens, om onze plekje te zien, het ruikt daar nu echt heerlijk naar onze zeepjes, al zeggen we het zelf.

In deze prachtige oude en gerestaureerde Groninger schuur van familie Knook, is het bedrijf de Proefschuur opgestart. Hier kun je ambachtelijke producten bekijken, ruiken en proeven. Allemaal aangeboden door lokale ondernemers.

Het resultaat is een prachtig totaalpakket, waaronder biologische producten zoals wijn, bier, kaas, honing, woonaccessoires en nog veel meer. En sinds kort ook de biologische zeepjes van Maynsoap.

 

Knipsel.JPG

Sinds kort zijn onze zeepjes ook te vinden bij Sangha Café. Sangha is een open café waar acceptatie en verbinding centraal staan, het is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

 

Je kunt bij Sangha Café gezond, (veganistisch) eten & drinken. Je kunt alleen langskomen, maar ook met je vrienden of familie!

 

Sangha Café bestaat uit een grote huiskamer, twee aparte ruimtes voor activiteiten en een grote tuin met vuurkorf! In de woonkamer maken we vaak muziek, kun je tekenen en goede gesprekken voeren. 

bottom of page