top of page
20221112_145602.jpg

VERKOOPUNTEN MAYNSOAP

LiAtelier is een edelstenen winkel, webshop en edelstenen juwelier in het stadscentrum van Groningen. Een waar edelsteen-Walhalla met eigen atelier vol losse edelstenen, betoverende edelsteen sieraden en de mogelijkheid om je eigen sieraad samen te stellen of te ontwerpen. Ook online breidt ons assortiment steeds meer uit. Maynsoap zeepjes is een voorbeeld hiervan.

Je kunt bij LiAtelier ook een dierbaar (edelstenen) sieraad laten repareren, een erfstuk laten her-ontwerpen en nog veel meer, zoalshet laten maken van trouwringen, verlovingsringen en assieraden. Hiermee helpen we je aan een sieraad met een verhaal en betekenis. 

We zijn super blij dat Maynsoap met ingang van 28 oktober een eigen plek in Het Winkelhuis heeft.
Het Winkelhuis is een cadeauwinkel waar je van alles vindt, zoals ambachtelijke producten, vintage kleding en nog veel meer. De samenwerking van kleine lokale ondernemers maakt Het Winkelhuis tot een grote dynamische winkel.

Kom ook eens langs in Leens, om onze plekje te zien, het ruikt daar nu echt heerlijk naar onze zeepjes, al zeggen we het zelf.

In deze prachtige oude en gerestaureerde Groninger schuur van familie Knook, is het bedrijf de Proefschuur opgestart. Hier kun je ambachtelijke producten bekijken, ruiken en proeven. Allemaal aangeboden door lokale ondernemers.

Het resultaat is een prachtig totaalpakket, waaronder biologische producten zoals wijn, bier, kaas, honing, woonaccessoires en nog veel meer. En sinds kort ook de biologische zeepjes van Maynsoap.

 

marvari.JPG

Sinds kort zijn onze zeepjes ook te vinden bij Marvari aan de Folkingestraat 40 in Groningen.

Het dagelijkse werk van Marvari is geïnspireerd door wat zij  al sinds begin jaren 90 doen. Handel in Nepal en India uitzoeken naar Nederland sturen in aanbieden in onze winkel in Groningen. Ze proberen voor ieders tevredenheid een eerlijk en goed product te hebben . Dit geld voor de klant , de fabrikant in India en Nepal en voor ons .

bottom of page