top of page

Een verhaal van natuurlijke verandering

20220516_124411_edited.jpg

Ontmoet Mayna

Hallo, ik ben Mayna, bedenker en eigenaar van Maynsoap. Zolang ik me kan herinneren, voel ik me aangetrokken tot de natuur. Gek genoeg dacht ik lange tijd - zoals veel mensen - dat wat er in de cosmetischebranche als 'goed, gezond en natuurlijk' werd bestempeld, ook echt 'goed, gezond en natuurlijk' was. Totdat ik een aantal jaren terug vraagtekens zette bij veel aspecten van mijn leven. Waarom eet ik zoals ik eet? Waarom smeer ik dit product gedachteloos op mijn lichaam? Waarom doe ik iets zonder na te denken over de consequenties ervan voor mijn lichaam en onze planeet? Pas toen ik mezelf die vragen stelde - wellicht aangespoord door mijn vegan levensstijl - begon ik te begrijpen dat lang niet alles wat we op ons lichaam smeren, goed is voor ons lichaam. En al helemaal niet goed voor onze planeet.

Op dat moment ontstond mijn passie voor natuurlijke, biologische en vegan (cosmetische) producten. En dankzij verschillende natuurlijke zeepjes is mijn passie voor zeep geboren. Sindsdien duik ik met hart en ziel steeds dieper in het vak van zeepzieden. Maynsoap is het resultaat van mijn zoektocht naar heerlijke, voedende zepen, gemaakt met natuurlijke, biologische en vegan-ingrediënten van foodgrade kwaliteit.

 

Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat je alleen de beste producten in huis haalt. Gelukkig doen steeds meer mensen dit.  Sinds Maynsoap haar deuren heeft geopend - nog voordat het een online winkel werd - hebben steeds meer mensen de zachtheid, voedende kracht en het verzorgende gevoel van natuurlijk zeep kunnen ervaren. Zeep die niet alleen goed is voor de mens, maar ook respectvol omgaat met onze planeet en alles wat de planeet ons biedt.
 

Al onze producten zijn met toewijding en zorg geproduceerd, vervaardigd en verpakt: stuk voor stuk belangrijke elementen van de ultieme self-care ervaring. 

Fijn dat je hier bent.

bottom of page