top of page

Algemene voorwaarden

Wij zijn van mening dat eerlijkheid het beste beleid is voor de huidige online winkelmarkt. In die geest hebben wij het meest genereuze, eerlijke en transparante beleid voor onze klanten ontworpen. Lees hieronder meer en neem contact op als je vragen hebt.

Bedrijfsgegevens Maynsoap

Maynsoap

Snikweg 17, 9831PP te Aduard

Whatsapp: +31 64404 1512

E-mail: info@maynsoap.com

Website: www.maynsoap.com

KvK nummer: 80378684

BTW: NL003430991B37
IBAN: NL14 RABO 0160 8284 22

Bestelling en betaling

In de webwinkel zijn alle prijzen vastgesteld in euro’s en exclusief eventuele verzendkosten.

De volgende betaalmethoden worden door Maynsoap geaccepteerd:
- iDEAL
- Appel Pay

- Creditcard (Visa, Master Card, AMEX, ChinaUnionPay, Jcb, Diners, CarsteBancaires, Discover, Electron, Maestro)
- Vooruitbetalen via bankoverschrijving

Als je bestelling bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging via e-mail. Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen (en zit deze ook niet in je spam/ongewenste mailbox?), neem dan contact met ons op via info@maynsoap.com.

Je betaling moet binnen 7 dagen bij Maynsoap binnen zijn. Is dit niet het geval, dan moeten we je bestelling helaas annuleren.

Verzendbeleid

Voor brievenbuspakketjes maken we gebruik van Post.nl. Na het verzenden van je pakket ontvang je een Track & Trace (T&T) code waarmee je je pakket kunt volgen. 

Maynasoap niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als de bestelling te groot is voor de brievenbus of zwaarder is dan 2 kg, maken we gebruik van de pakketservice van Post.nl. Ook dan ontvang je een T&T-code waarmee je je pakket kun volgen.

Aansprakelijkheid

Bij Maynsoap maken we100% natuurlijke zeepjes. Al onze zeepjes zijn handgemaakt en daar zijn we heel trots op! Het is dan ook logisch dat elke zeep uniek is en dat de kleur er daarom misschien anders uitziet dan op de foto's op de website. Of er anders uitziet dan een eerder geleverd product.

Maynsoap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, ziekte of andere schade voortvloeiend uit onjuist en/of onredelijk gebruik van de geleverde producten. 

retourbeleid

Payment Methods

Wanneer je om welke reden dan ook je bestelde producten wilt retourneren, is dat geen probleem. Dit moet je binnen 14 dagen na levering van het product regelen door een mail te sturen naar info@maynsoap.com met daarbij alle informatie over de bestelling. 

De retourzending kan verstuurd worden naar dit adres: Snikweg 17, 9831 PP te Aduard T.a.v. Maynsoap.

Hoe je wilt retourneren, mag je zelf kiezen en de kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Na ontvangst controleren wij de inhoud. Als blijkt dat de producten in originele verpakking en ongeschonden binnen zijn, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Privacy

De persoonlijke gegevens die je invoert bij het plaatsen van een bestelling worden door ons uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Als je je ook voor de nieuwsbrief wil aanmelden, kun je dat apart doen door het veld onderaan deze pagina in te vullen. In geen geval verstrekken we jouw gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op.

vragen

Mocht je naar aanleiding van deze algemene voorwaarden nog vragen hebben, stuur deze dan naar info@maynsoap.com

bottom of page